×
نام و نام خانوادگی
بازخوانی ...











































با انتخاب این گزینه تنها در محتواهایی که تاریخ انتشار دارند جستجو خواهد شد.
  • ارزيابي عملكرد در زنجيره تامين موادغذايي مطالعه موردي صنعت گوشت
فرانك فتاحي - علي شاهنده نوك آبادي - مهدي كديور
مقاله
فارسي
انتشارات بوم سازه (پایگاه سیویلیکا)
  • وكاربردها و مزايا و محدوديت هاي آن درامنيت زنجيره ي تامين موادغذايي RFID
مليحه كرامت - نجمه كياني - نصيره علوي - مرضيه بهروز
مقاله
فارسي
انتشارات بوم سازه (پایگاه سیویلیکا)
  • ميكروبيولوژي موادغذايي
کتاب راهنما
فارسي
سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران
  • بيوشيمي موادغذايي
زيست شيمي - مواد غذايي-تركيب
شارل آلس - Charles Alais
دانشگاه شریف
  • ميكروبيولوژي موادغذايي
مواد غذايي--نگهداري - مواد غذايي--ميكرب‌شناسي
بهنوش ماهراني؛ با نظارت و همكاري گيتي كريم پديدآورندگان مجيد جمشيديان - كريم، گيتي، ‎۱۳۲۰- - مجيد جمشيديان - بهنوش ماهراني
کتاب
سازمان کتابخانه‌ها، موزه‌ها و مرکز اسناد آستان قدس رضوی
  • خشك‌كردن و آبگيري موادغذايي
کتاب راهنما
فارسي
سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران
  • فرآيند دودي كردن موادغذايي
نرگس نهچيري - فريبا عطايي
مقاله
فارسي
انتشارات بوم سازه (پایگاه سیویلیکا)
  • اصول بسته بندي موادغذايي
مواد غذايي - بسته بندي - بسته بندي (مواد غذايي)
حسين ميرنظامي ضيابري
کتاب
فارسي
کتابخانه دیجیتالی دانشگاه تهران
  • چكيده ميكروبيولوژي موادغذايي فريزير
  • ميكروبيولوژي مواد غذايي فريزير
کتاب راهنما
فارسي
سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران
  • موادغذايي از نظر ويتامين
دندان‌ پزشكي‌
کتاب
فارسي
مجمع ذخایر اسلامی (کدنا)
  • آزمايشات ميكروب‌شناسي موادغذايي
؛ مترجم سحر هنرمند‌جهرمي.
کتاب راهنما
فارسي
سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران
  • پرسشهاي چهارگزينه‌اي بهداشت موادغذايي
مواد غذايي--بهداشت--پرسشها و پاسخها - دانشگاهها و مدارس عالي--ايران--ازمونها
محسن ماجدي - دباغ‌مقدم، آراسب، ‎۱۳۵۰-
کتاب
سازمان کتابخانه‌ها، موزه‌ها و مرکز اسناد آستان قدس رضوی
  • مباني شيمي موادغذايي
مواد غذايي-تركيب
دمان، جان، 1925- - John M Deman
دانشگاه شریف
  • آزمون‌هاي ميكربي موادغذايي
موادغذايي-تجزيه وآزمايش - موادغذايي-ميكرب شناسي-دستنامه‌هاي آزمايشگاهي
گيتي كريم
دانشگاه شریف
  • پرسشهاي چهارگزينه‌اي بهداشت موادغذايي
مواد غذايي--بهداشت--پرسشها و پاسخها - دانشگاهها و مدارس عالي--ايران--ازمونها
مؤلف آراسب دباغ‌مقدم؛ زير نظر محسن ماجدي - محسن ماجدي - دباغ‌مقدم، آراسب، ‎۱۳۵۰-
کتاب
سازمان کتابخانه‌ها، موزه‌ها و مرکز اسناد آستان قدس رضوی
  • باقيمانده آفت‌كش‌ها در موادغذايي
افت‌كشها--پسمانده - فراورده‌هاي زراعي - افت‌کش‌ها
نگارش: علي اصغر وجداني بجنوردي استاد راهنما: محسن‌زاده - محمد محسن‌زاده - علي اصغر وجداني بجنوردي
پايان نامه
سازمان کتابخانه‌ها، موزه‌ها و مرکز اسناد آستان قدس رضوی
  • راهنماي صادرات وواردات موادغذايي
صادرات وواردات-ايران-قوانين ومقررات-ايران
ايران-قوانين واحكام
catalog
کتابخانه دیجیتالی دانشگاه علامه طباطبایی (ره)
  • اصول بسته بندي موادغذايي
شهناز كرمي سرخه ليژه
مقاله
فارسي
انتشارات بوم سازه (پایگاه سیویلیکا)
  • پليمربسته بندي نوآورانه موادغذايي
زهرا قاسميان - حجت كاراژيان - معصومه مهربان سنگ آتش
مقاله
فارسي
انتشارات بوم سازه (پایگاه سیویلیکا)
  • تامين
بيمه
مقاله
عربي
موسسه فرهنگی و اطلاع رسانی تبیان
  • تعداد رکورد ها : 8511

تست
ورود به درگاه کنسرسیوم
Loding



رمز عبور خود را فراموش کرده ام.
چنانچه تا کنون عضو سایت نشده اید ثبت نام کنید.
درباره کنسرسیوم
ما مجموعه‌ای از كتابخانه‌ها و سازمان‌های دارای منابع اطلاعاتی (کتاب، نشریه، نسخه‌های خطی، عکس، صدا، فیلم و... ) هستیم که با هدف تامین نیازهای پژوهشگران و شهروندان ایرانی برای دسترسی هر چه سریع‌تر به محتوای مورد نظر خود، کنسرسیوم محتوای ملی را تشکیل داده‌ایم. برای رسیدن به این هدف، قصد داریم با بسترسازی مناسب و جلب مشارکت دیگر تولید کنندگان محتوا به گرد آوری، تبدیل، سازماندهی و حفاظت اطلاعات به شکل رقومی و در سطح ملی، بپردازیم.