×
نام و نام خانوادگی
بازخوانی ...
اطلاعات کتابشناختی
عنوان اصلی: آداب غذا خوردن در اسلام
پدیدآورندگان : مولف غلامرضا حاتمي (پديدآور)
حاتمي، غلامرضا، ‎۱۳۱۶- (پديدآور)
نوع : نامشخص
جنس : کتاب
الكترونيكي
صاحب محتوا :

سازمان کتابخانه‌ها، موزه‌ها و مرکز اسناد آستان قدس رضوی

توصیفگر : سفره--اداب و رسوم اسلامي
سفره--اداب و رسوم اسلامي--احاديث
وضعیت نشر : مشهد : الماس شرق ، ۱۳۸۹
مشخصات فیزیکی : مشخصات ظاهری:صفحات:‎۳۹ ص , خط:
فهرست مطالب : مقدمه 4آداب غذا خوردن 5سبزی در سفره 8در آوردن کفش ها 10بر زبان آوردن نام خدا 10خوردن با دست راست 15آغاز کردن غذا با نمک و به پایان بردن آن با نمک یا سرکه 15خوردن غذا به هنگام گرسنگی و اشتها 17آغاز کردن با سبک ترین غذا 18خرودن غذای گرم پیش از سرد شدن 19برداشتن لقمه های کوچک و جویدن کامل غذا 19دست کشیدن از غذا پیش از سری 20دست کشیدن از غذا پیش از سیری 21دست کشیدن بر چهره و دعا کردن پس از شستن دستان 23به پشت دراز کشیدن پس از غذا 24پرهیز از زیاده روی 25پرهیز از دیمدن در غذا 27پرهیز از خرودن غذای داغ 29پرهیز از خفتن بلافاصله پس از خوردن غذا 29رهنمود 29دو وعده در شبانه روز 31برترین خوراکی و بهترین سفره 32آداب غذا خوردن 33خوردن میوه 37
مخاطب : عام
شناسه : 1089382
تاریخ ایجاد رکورد : 1392/1/2
تاریخ تغییر رکورد : 1397/3/5
ملحقات : ملاحظات:5-44-5329-600-978 ISBN
قیمت شيء دیجیتال : رایگان


* محتوای این صفحه توسط کارشناسان این درگاه ویرایش نشده است. لطفا در صورت مشاهده ایراد در محتوا از این طریق اطلاع رسانی کنید.

دیدگاه شما

تست
ورود به درگاه کنسرسیوم
Loding



رمز عبور خود را فراموش کرده ام.
چنانچه تا کنون عضو سایت نشده اید ثبت نام کنید.
درباره کنسرسیوم
ما مجموعه‌ای از كتابخانه‌ها و سازمان‌های دارای منابع اطلاعاتی (کتاب، نشریه، نسخه‌های خطی، عکس، صدا، فیلم و... ) هستیم که با هدف تامین نیازهای پژوهشگران و شهروندان ایرانی برای دسترسی هر چه سریع‌تر به محتوای مورد نظر خود، کنسرسیوم محتوای ملی را تشکیل داده‌ایم. برای رسیدن به این هدف، قصد داریم با بسترسازی مناسب و جلب مشارکت دیگر تولید کنندگان محتوا به گرد آوری، تبدیل، سازماندهی و حفاظت اطلاعات به شکل رقومی و در سطح ملی، بپردازیم.