×
نام و نام خانوادگی
بازخوانی ...
اطلاعات کتابشناختی
عنوان اصلی: مطالعه تأثير شرايط پخت بر خواص فيزيكي و شيميايي گندله سنگ آهن گل گهر
پدیدآورندگان : حشمت الله. مرادي (پديدآور)
يوزباشي زاده، حسين، دكتر (پديدآور)
نوع : متن
جنس :
صاحب محتوا :

دانشگاه شریف

توصیفگر : پخت
مگنتيت
گوگردزدايي
آهك
بنتونيت
معدن سنگ آهن گل گهر (استان كرمان)
احياي كان سنگ آهن
وضعیت نشر : تهران : صنعتي شريف ، 1377
یادداشت :
158ص.، تصویر، نمودار، جدول، کتابنامه
شناسه : oai:library.sharif.ir/282993
تاریخ ایجاد رکورد : 1390/12/21
تاریخ تغییر رکورد : 1396/11/10
قیمت شيء دیجیتال : 0 ریال

در حال حاضر امکان دانلود از این صاحب محتوا وجود ندارد.

* محتوای این صفحه توسط کارشناسان این درگاه ویرایش نشده است. لطفا در صورت مشاهده ایراد در محتوا از این طریق اطلاع رسانی کنید.

دیدگاه شما

تست
ورود به درگاه کنسرسیوم
Loding



رمز عبور خود را فراموش کرده ام.
چنانچه تا کنون عضو سایت نشده اید ثبت نام کنید.
درباره کنسرسیوم
ما مجموعه‌ای از كتابخانه‌ها و سازمان‌های دارای منابع اطلاعاتی (کتاب، نشریه، نسخه‌های خطی، عکس، صدا، فیلم و... ) هستیم که با هدف تامین نیازهای پژوهشگران و شهروندان ایرانی برای دسترسی هر چه سریع‌تر به محتوای مورد نظر خود، کنسرسیوم محتوای ملی را تشکیل داده‌ایم. برای رسیدن به این هدف، قصد داریم با بسترسازی مناسب و جلب مشارکت دیگر تولید کنندگان محتوا به گرد آوری، تبدیل، سازماندهی و حفاظت اطلاعات به شکل رقومی و در سطح ملی، بپردازیم.