×
نام و نام خانوادگی
بازخوانی ...
اطلاعات کتابشناختی
عنوان اصلی: بررس اثر دماي ذخيره سازي و استفاده از پوشش متيل سلولز در افزايش طول عمر آووكادو
پدیدآورندگان : هدي مشايخ پور (پديدآور)
حميد توكلي پور (پديدآور)
پيمان آريايي عضو هيات علمي گروه صنايع غذايي دانشگاه آزاد اسلامي (پديدآور)
نوع : متن
جنس : مقاله
الكترونيكي
زبان : فارسي
صاحب محتوا :

انتشارات بوم سازه (پایگاه سیویلیکا)

توصیفگر :
وضعیت نشر : سومين همايش ملي امنيت غذايي
خلاصه : پوشش هاي خوراكي، انتقال دي اكسيد كربن و اكسيژن و بخار آب را در داخل يا خارج از محصول تنظيم مي كنند از اين رو روي فعاليت تنفسي و كيفيت محصول اثر مي گذارند هدف از اين مطالعه ، ارزيابي اثر پوشش متيل سلولز روي سرعت تنفس، رنگ و بافت آووكادوهاي ذخنير ه شده در دماي اتاق است. سطح آووكادوها در ابتدا گندزدايي مي شود و سپس شسته و درهوا خشك مي شوند. سپس در محلول پوششي به مدت يك دقيقه در دماي 20درجه سانتي گراد غوطه ور به مدت 10 دقيقه درهواخشك مي شوند. در 20 يك جعبه باز ذخيره ميشوند. در فواصل دوروزه ، ميوه ها خارج و براي سرعت تنفس، رنگ و بافت ارزيابي مي شوند. سرعت تنفس از طريق سنجش سرعت CO2 توليد شده از مقداري ميوه در هر واحد زماني ارزيابي مي شود. رنگ و بافت آووكادوها توسط تكنيك هاي ابزاري اندازه گيري مي شوند آووكادوهاي پوشش دار، سرعت هاي كمتر تنفس، رنگ سبزتر و سفتي بيشتري را نسبت به كنترل بدون پوشش د رطول كل ذخيره سازي نشان مي دهند. وجود نقاط قهوه اي و بي رنگ گوشت ميوه بطور نرمال بخاطر رسيدگي ميوه اي است كه در ميوه هاي پوشش دار به مدت زيادي بوده است . براساس اطلاعات بررسي اول، Q10 به صورت 2.15 محاسبه شده است. با اين ميزان طول عمر 25 و 7 حدودا 29/8و 4/8 روز مي باشد. اين بدان معناست كه طول عمر، 7% و 20% در 7 و 25 سانتي گراد بوده است. كاهش وزن درهر دو دما طولي است . 4/3% در ميوه ها در 20 سانتي گراد به مدت 8 روز و 3/0% در 10 سانتي گراد براي 22 روز بوده است حداكثر توليد CO2در 20 درجه سانتي گراد در طول روز دوم ذخيره سازي بدست آمده است درحالي كه در 10 درجه سانتي گراد در روز هفدهم بدست آمده است . حداكثر توليد اتيلن در 20 سانتي گراد در روز دوم ذخيره سازي بدست آمد و در 10 درجه سانتي گراد روز ششم حاصل شده است. .
شناسه : oai:civilica.com/Paper-FSS03-FSS03_428.html
تاریخ ایجاد رکورد : 1393/8/6
تاریخ تغییر رکورد : 1394/8/20
قیمت شيء دیجیتال : دارای قیمت


* محتوای این صفحه توسط کارشناسان این درگاه ویرایش نشده است. لطفا در صورت مشاهده ایراد در محتوا از این طریق اطلاع رسانی کنید.

دیدگاه شما

تست
ورود به درگاه کنسرسیوم
Loding



رمز عبور خود را فراموش کرده ام.
چنانچه تا کنون عضو سایت نشده اید ثبت نام کنید.
درباره کنسرسیوم
ما مجموعه‌ای از كتابخانه‌ها و سازمان‌های دارای منابع اطلاعاتی (کتاب، نشریه، نسخه‌های خطی، عکس، صدا، فیلم و... ) هستیم که با هدف تامین نیازهای پژوهشگران و شهروندان ایرانی برای دسترسی هر چه سریع‌تر به محتوای مورد نظر خود، کنسرسیوم محتوای ملی را تشکیل داده‌ایم. برای رسیدن به این هدف، قصد داریم با بسترسازی مناسب و جلب مشارکت دیگر تولید کنندگان محتوا به گرد آوری، تبدیل، سازماندهی و حفاظت اطلاعات به شکل رقومی و در سطح ملی، بپردازیم.