×
نام و نام خانوادگی
بازخوانی ...
اطلاعات کتابشناختی
عنوان اصلی: آنزيمهاي بهبود دهنده نان
پدیدآورندگان : نجيمه ذوالفقاري (پديدآور)
هاشم نيري (پديدآور)
نوع : متن
جنس : مقاله
الكترونيكي
زبان : فارسي
صاحب محتوا :

انتشارات بوم سازه (پایگاه سیویلیکا)

وضعیت نشر : كنفرانس علوم و صنايع غلات، نان و فرآورده هاي آردي
خلاصه : آنزيم پروتييني تخصصي است كه به عنوان كاتاليزور بيولوژيكي عمل كرده و تا حد زيادي باعث سرعت بخشيدن واكنش هاي بيوشيميايي در سيستم هاي گياهي و حيواني ميشود. از آنزيم ها به عنوان يكي ازاجزاي ايجاد بهبود نان و يك بخش ضروري براي سالهاي بسياري در تكنولوژي پخت مدرن استفاده شده است. از طرفي در بسياري از فرمولاسيون بهبود پخت، آنزيم به عنوان جزء كليدي محسوب ميشود. آنزيم بهعنوان يك منبع بزرگ ايجاد كننده نوآوري درمحصول براي توليد كنندگان در فرآيند پخت نان استفاده ميشود و ميتواند ما را در بسياري جهات، از جمله در بهينه سازي فرآيند، ور آمدن بهتر خمير، افزايش روند سرعت و كاهش هزينه هاي استفاده از مواد افزودني در حال حاضر كمك كنند
شناسه : oai:civilica.com/Paper-CBFP01-CBFP01_088.html
تاریخ ایجاد رکورد : 1396/3/19
تاریخ تغییر رکورد : 1396/3/19
قیمت شيء دیجیتال : دارای قیمت


* محتوای این صفحه توسط کارشناسان این درگاه ویرایش نشده است. لطفا در صورت مشاهده ایراد در محتوا از این طریق اطلاع رسانی کنید.

دیدگاه شما

تست
ورود به درگاه کنسرسیوم
Loding



رمز عبور خود را فراموش کرده ام.
چنانچه تا کنون عضو سایت نشده اید ثبت نام کنید.
درباره کنسرسیوم
ما مجموعه‌ای از كتابخانه‌ها و سازمان‌های دارای منابع اطلاعاتی (کتاب، نشریه، نسخه‌های خطی، عکس، صدا، فیلم و... ) هستیم که با هدف تامین نیازهای پژوهشگران و شهروندان ایرانی برای دسترسی هر چه سریع‌تر به محتوای مورد نظر خود، کنسرسیوم محتوای ملی را تشکیل داده‌ایم. برای رسیدن به این هدف، قصد داریم با بسترسازی مناسب و جلب مشارکت دیگر تولید کنندگان محتوا به گرد آوری، تبدیل، سازماندهی و حفاظت اطلاعات به شکل رقومی و در سطح ملی، بپردازیم.