×
نام و نام خانوادگی
بازخوانی ...











































با انتخاب این گزینه تنها در محتواهایی که تاریخ انتشار دارند جستجو خواهد شد.
  • Food proteins and their applications
Proteins
Srinivasan. Damodaran - Alain. Paraf
دانشگاه شریف
  • Heat shock proteins and plants
Effect of stress on - Plants-- - Heat shock proteins
Alexzander A. A. Asea - Punit. Kaur - Stuart K. Calderwood
کتاب شناسی
انگليسي
دانشگاه شریف
  • Bioinformatics
Proteomics - methods - Sequence Analysis-- - Genomics - Bioinformatics - Computational Biology--
Christine A. 1955-Orengo - David (David T.) Jones - Janet M. Thornton
کتاب شناسی
انگليسي
دانشگاه شریف
  • Pathogenesis-related proteins in plants
Molecular aspects - Plants-- - Plant proteins - Disease and pest resistance - Plant diseases--
S. K. Datta - Subbaratnam. Muthukrishnan
کتاب شناسی
انگليسي
دانشگاه شریف
  • Amyloid proteins
methods-- - Amyloid-- - biosynthesis-- - Cytology-- - Cells, Cultured-- - Amyloid beta-protein-- - Biological Assay-- - Laboratory Manuals - isolation amp; purification--
Einar M. Sigurdsson
کتاب شناسی
انگليسي
دانشگاه شریف
  • تعداد رکورد ها : 4215

تست
ورود به درگاه کنسرسیوم
Loding



رمز عبور خود را فراموش کرده ام.
چنانچه تا کنون عضو سایت نشده اید ثبت نام کنید.
درباره کنسرسیوم
ما مجموعه‌ای از كتابخانه‌ها و سازمان‌های دارای منابع اطلاعاتی (کتاب، نشریه، نسخه‌های خطی، عکس، صدا، فیلم و... ) هستیم که با هدف تامین نیازهای پژوهشگران و شهروندان ایرانی برای دسترسی هر چه سریع‌تر به محتوای مورد نظر خود، کنسرسیوم محتوای ملی را تشکیل داده‌ایم. برای رسیدن به این هدف، قصد داریم با بسترسازی مناسب و جلب مشارکت دیگر تولید کنندگان محتوا به گرد آوری، تبدیل، سازماندهی و حفاظت اطلاعات به شکل رقومی و در سطح ملی، بپردازیم.