×
نام و نام خانوادگی
بازخوانی ...











































با انتخاب این گزینه تنها در محتواهایی که تاریخ انتشار دارند جستجو خواهد شد.
  • Food proteins: processing applications
Proteins
Shuryo. Nakai - H. W.(H. Wayne). Modler
دانشگاه شریف
  • Proteins: biochemistry and biotechnology
Proteins - Proteins--Biotechnology
Gary. Walsh - Title.
دانشگاه شریف
  • Developments in food proteins
کتاب راهنما
دانشگاه شریف
  • Lipid modifications of proteins
Post-translational modification - Lipoproteins--Synthesis
Milton J. Schlesinger
دانشگاه شریف
  • CtBP family proteins
DNA-binding proteins - Transcription Factors - Phosphoproteins - Transcription, Genetic
G Chinnadurai
دانشگاه شهید بهشتی (ره)
  • Proteins
Proteins - Genetics - metabolism - Protein Conformation - Chemistry
Whitford, David, ; 1959-;
دانشگاه شهید بهشتی (ره)
  • Toxic plant proteins
Polypeptides - Pflanzengift - @@@Proteine - @@@Ribosom - @@@Cytotoxin - @@@Inaktivierung - Ribosome Inactivating Proteins - swd - Plant proteins - Plant Lectins
Mike ; (J. Mike) Lord - Martin R Hartley
دانشگاه شهید بهشتی (ره)
  • Cell stress proteins
Heat shock proteins
Stuart K Calderwood
دانشگاه شهید بهشتی (ره)
  • Proteins in food processing
Food industry - Proteins in human nutrition - Dietary Proteins
Yada, Rickey Yoshio, ; 1954-;
دانشگاه شهید بهشتی (ره)
  • Proteins
Therapeutic use - analysis - Proteins - Chemistry - Enzymes - Industrial microbiology
Gary ; (Biochemist) ; Walsh
دانشگاه شهید بهشتی (ره)
  • Molecular modeling of proteins
Models, Molecular - Computer simulation - Proteins - Structure
Andreas Kukol
دانشگاه شهید بهشتی (ره)
  • Bionanotechnology
Nanotechnology - Biomimetic materials - Proteins - Biomolecules - Models, Biological - Biotechnology
Vencatesan Renugopalakrishnan - Randolph V Lewis
دانشگاه شهید بهشتی (ره)
  • Oncofetal Proteins [انكوفتال پروتئين]
سرطان--ژنتيك - تومورها
نگارش نوشين مهر سليماني [استاد راهنما] احمدرضا موثقي - موثقي، احمدرضا، ‎۱۳۴۵- - نوشين مهرسليماني
پايان نامه
سازمان کتابخانه‌ها، موزه‌ها و مرکز اسناد آستان قدس رضوی
  • Molecular modeling of proteins
structure - Computer simulation - Proteins - Structure
Andreas Kukol
کتاب شناسی
انگليسي
دانشگاه شهید بهشتی (ره)
  • تعداد رکورد ها : 4215

تست
ورود به درگاه کنسرسیوم
Loding



رمز عبور خود را فراموش کرده ام.
چنانچه تا کنون عضو سایت نشده اید ثبت نام کنید.
درباره کنسرسیوم
ما مجموعه‌ای از كتابخانه‌ها و سازمان‌های دارای منابع اطلاعاتی (کتاب، نشریه، نسخه‌های خطی، عکس، صدا، فیلم و... ) هستیم که با هدف تامین نیازهای پژوهشگران و شهروندان ایرانی برای دسترسی هر چه سریع‌تر به محتوای مورد نظر خود، کنسرسیوم محتوای ملی را تشکیل داده‌ایم. برای رسیدن به این هدف، قصد داریم با بسترسازی مناسب و جلب مشارکت دیگر تولید کنندگان محتوا به گرد آوری، تبدیل، سازماندهی و حفاظت اطلاعات به شکل رقومی و در سطح ملی، بپردازیم.